Miért hatékonyabb a tapasz

Mi ez a tapasz-mánia? Miért nem veszünk be inkább egy hatékony gyógyszert? – kérdezik egyesek.

Annyi, de annyi étrendkiegészítő van, amit használhatnánk!

Erre a rövid válaszom annyi, hogy: Mert a tapasz hatékonyabb!

De miért is? Hogy is van ez?

Gondolj, csak bele! A tablettákat, kapszulákat lenyeled, egyenesen a gyomorsavba kerülnek, ahol elkezdenek ugyan felszívódni, de legtöbb veszít is azonnal a hatékonyságából, mert az az extrém savas környezet átalakítja, így nem kívánt, vagy nem hatékony származékok keletkeznek belőle.

A kapszulák egy részének – mint formának – pont az a lényege, a kapszula anyaga ellenáll a savnak, így a kapszula a hatóanyagot többé-kevésbé sikeresen keresztül szállítja a gyomron, a belekbe. Itt kezd aztán feloldódni és kiszabadulni a hatóanyag. Utána már a bélbolyhok dolga a felszívás. Ha a bélfalunk lerakódásokkal, szennyeződésekkel van teli – ami, valljuk be, sokunknál előfordul -, a bolyhok szinte nem is jutnak a hatóanyaghoz, az étrendkiegészítőnk anyaga olykor szinte „sértetlenül” tovább halad és végül kiürül.

Így vagy úgy, de a lenyelt változatoknál az étrendkiegészítő hasznos anyagai csak részlegesen kerülnek a véráramba, ráadásul ez a folyamat ellenőrizhetetlen a számunkra, így nem is tudjuk, mit értünk el valójában.

Ezekkel szemben a tapaszos megoldás sokkal, de sokkal hatékonyabb, hisz itt a bőrünkön keresztül kerül be a hatóanyag a szervezetünkbe, nem találkozik savval, nem kell az esetleg eldugult bélbolyhokon átvergődnie, hanem a nyirokrendszeren keresztül gyorsan a véráramba kerül, a hatóanyag teljes egészében oda juthat, ahol szükség van rá.

Így gyorsan, hatékonyan látja el feladatát, leghamarabb azon a ponton, illetve környékén, ahova a tapaszt ragasztottuk, de lassan a vérrel mindenhová eljut és pozitív „mellékhatásként” más területen is segít.

Lényegében itt is egy étrendkiegészítőről beszélünk, csak teljesen más a bevitel formája, és ez a mi szerencsénk!

Ismerd meg, és használd te is ezt a fantasztikus találmányt, ami sokat segít a fájdalommentes, egészséges élet megőrzésében!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *