Revitalum Mind Plus – Jobb memória, több energia

A Revitalum Mind+ egy étrendkiegészítő mely serkenti a koncentrációt, memóriát, fókuszt, mentális odafigyelést, valamint az elme tisztaságát.

A Revitalum Mind+ segíti a páciensek ésszerü, egészséges gondolkodását, és egy megújúlt önérzetet és magabiztosságot biztosít, ez az összetétel lehetővé teszi mind a mentális és fizikai hatékonyság dinamikus növelését. Ez egy egyedülálló összetétel amely agyserkentő vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz mellyet már évszázadok óta használnak tradicionálisan.

A REVITALUM MIND+ ELŐNYEI ÉS HASZNAI

  • Koncentráció képesség növelése
  • Fáradtság csökkentése
  • Elme tisztasága
  • Memória megnövelése
  • Öszetett kézség megnövelése
  • Ötletek és gondolatok közti ugráló adottság
  • Egészégesebb agy

A Revitalum Mind+ -t emberek ezrei használjak többek között : Igazgatók, tudósok, egyetemi hallgatók és kreatívok.

A REVITALUM MIND+ HATÉKONY ÖSSZETÉTELE ÉS ELŐNYE:

Szója lecitin – Egy növény a leguminosz családból mely a távol keleten található és már 5000 éve használják.A szója sok proteint tartalmaz és mindig is nagy része volt az étrendünknek. SA szója lecitin sok foszfilopidist tartalmaz ami esszenciális a testnek. Fogyasztó tartalma is van a terméknek tisztitó hatása van a koleszterin szintre és a zsírra vonatkozóan , így meggátolja a vérrögök létrejöttét.

Ginseng – már 2000 éve használják Kínában.

• növeli a fehérvértestek számát mely segít a kórokozók ellen.

• Növeli a jót és gáttolja a koleszterin szint növelését.

• csökkenti a vércukorszintet.

• Étvágy stimuláns.

Bacopa monnieri – biztosítja az eredményes tanulást, az észlelést, és az emlékezőképességet,  az ideg impulzus átadás növelésének köszönhetően.A bacopa anti oxidánsokat is tartalmaz mely a radikális agysejt pusztulást meggátolja.

Cantella asiatica L. – egy egészégügyi növény mellyet már a kínaiak illetve az ayurvedák is használtak, mely serkenti a memóriát, a közérzetet és vérserkentő is. Gyakran használják még sebtisztításra és az idegrendszert is segíti.

Álombogyó – segiti a betolakodó vírusok ki irtását, mint például a lymphóta és makrobág. Nyugtat stresszes szituációk során a szervek működésével. Memória és kézség növelő, idegrendszeri védőtartalmú a szabad radikális vírusok ellen, és segíiti a tiroid funckiót mely elengedhetetlen a testnek és az elmének.A glükóz és lipid lebontását is segíti mely kell ahoz hogy a testünk eneriga dús legyen.

Rhodila rosea L. – csökkenti a fáradtásgot, a stresszet, az oxigénhiánytól való agy károsodást enyhíti.potencia növelő és antioxidánsokat tartalmaz, illetve az immurendszer védekező állományát is segíti.

Páfrányfenyő – Növeli a memóriát a cerbálisvaszcilátor hiányosság ellen is véd. A fejájás véget ér és szívroham ellen véd. A gingko még egy hatékony simuláns is növeli a mentális energiát mint a kávé. Remegés nélkül

Hogyan kell szedni: Étrendkiegészítőként vegyünk meg napi kettőt. Egyet reggel és este.

Nem tartalmaz: cukrot, élesztőt, izesítőket, gabonát, tejterméket, szinezéket, tartósítószert.

Kapacitás: kis csomag 30 db nagy csomag 60 db.

Gyerekek elől elzárandó, hűvös száraz helyen tároladnó.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

“ már 5 napja szedem. Elképeztő! Általában nem tudtam fókuszálni párbeszédekre vagy a beszédemre de most minden szó átjön. A memóriám a top 5%, az összopontosító kézségem a top 8% a kocsroportomhoz képest (25-29)!”

Dezső kor 37

“messze a legjobb, nálam az első. Muszály hogy nálam legyen munkakor és a kondirembe. Edzés előtt és munkahelyen veszem be mindig hogy üde és fókuszált legyek.”

Júlia kor 42

“Revitalum Mind+ a legjobb. Sok másféle készítményt próbáltam már de a tietek a messze a legjobb. Most már naponta szedem.”

Itsván kor 52

Revitalum

Rendeld meg ma és ingyenes kézbesítésben és elégedettségi garanciában részesülsz

50% Csak ma!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *